Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Celerová pomazánka s vejcem
Polévka z hlívy ústřičné
Penne con polo
Kořeněný patizon v těstíčku
Hlíva s přírodním masem - minutka
Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Zapečené cukety se šunkou a sýrem
Brokolice / květák v sýrovém těstíčku
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi