Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ostrá pomazánka s pivem
Česneková krkovička naložená v mléce
Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
Jitrnice se zelím, bramborem a…
Super tenké těsto na pizzu
Jednoduché lečo z trouby
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Tortilla s kuřecím masem a špenátem
Zapečené mačkané brambory
Dýňové rizoto
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem