Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečená kuřecí prsíčka
Rychlovka z těstovin
Gulášová polévka po anglicku
Alenčin rychlý skládaný salát
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Kuskus s mletým masem
Hlíva s rýží
Bylinkovo-okurkový nápoj
Lečo s mletým masem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot