Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slepice na smetaně
Norská rybí polévka
Řezy s jablky, ořechy a smetanou
Roštěná mé babičky
Kuřecí nudličky v sladkokyselé…
Cottage sardinky - pomazánka
Dušené mleté maso se žampióny
Chutná čína ze sojového masa
Filet z candáta se šťouchaným…
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek