Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Langoše II.
Velikonoční tvarohový mazanec
Bílá kuřecí omáčka se žampiony
Houbové karbanátky s mletým masem
Jižanské fazole s klobásou
Pomazánka křenová a česneková
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Bramborová (úková) omáčka
Lotrinský koláč
Dýňové rizoto
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem