Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pravý upírský bramborák
Kapustový prívarok
Cuketovo - smetanová omáčka na fusilli
Rychlá broskvová buchta
Kapsy se zeleninou ala svíčková
Angreštový pudink s černým rybízem
Dýňový koláč s ořechy II.
Proužky portobello ve strouhance
Vydatná česnečka z uzených žeber
Marinovaná pikantní žebra
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě