Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlé těstoviny s cuketou
Rybí pomazánka III.
Jahelník mrkvový
Králíček na smetaně a hořčici
Nadýchané špenátové lívance
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Pivní marinované špízy
Kuřecí prsíčka se žampiony
Pudinkový pohár
Houbové ragú s nudlemi
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem