Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlé řezy s mákem
Hovězí pečeně na divoko
Salát z červené řepy s křenem
Avokádová pasta
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Sýrové kuličky-smažené
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Zapečená brokolice se zeleninou a…
Zapečené kuřecí v bramborákové směsi
Grilovaný losos ve slanině
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory