Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pařížské rohlíčky II.
Velikonoční syrek
Medové řezy s Lučinou a mrkví
Květáková nádivka
Tvarůžková pomazánka speciál
Vepřová plec s krémovou omáčkou,…
Jednoduché rajčatové těstoviny s…
Adžika masovo-zeleninová směs
Kachní prsa a bramborové suflé
Tortilla s paprikou a pórkem
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory
Grilovaná zelenina s omáčkou…