Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rýžový nákyp s brokolicí
Treska paní Gunilly
Bramborovo-houskové knedlíky
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Ovocný dort s želé
Buchta z mikrovlnky
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
Buchta z cizrny
Dušené mleté maso se žampióny
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…