Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Řezy s rebarborou
Rohlíky na ráno
Arabské lodičky pide s různými…
Norský dresing na zeleninové saláty
Úžasná "roláda" z mletého masa v …
Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…
Kuřecí prsa po asijsku
Kuřecí kari s mangem a rýží
Klasický burger
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou