Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečená bramborová kaše
Šlehačkový mramorový beránek
Kuřecí maso na řecký způsob
Hraběnčin rebarborový koláč
Kořeněné škubánky-opečenky
Pomazánka se sýrem cottage
Kapustové řízky (karbanátky) se sýrem
Domácí čokoládová zmrzlina
Plněné batáty
Kuře na paprice
Vajíčková pomazánka
Sedlácký salát
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Jemná kedlubnová polévka
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…