Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Patizony zapečené s hermelínem
Roštěnky na špeku
Jahodová polévka mléčná
Asijský králík - jednoduše a chutně
Guláš s majoránkou a žampiony (hlívou)
Smetanový dort s ovocem
Krémová omáčka s kuřecím masem a…
Lasagne s hovězím masem
Krůtí chilli con carne
Chřestová omeleta
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…