Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí kysané zelí
Linecký koláč s jablky a drobenkou
Medová ňadra na houbách
Lehký letní salát
Náš domácí štrúdl
Salátový dresing
Kančí svíčková se šípkovou omáčkou
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Plněné batáty
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort