Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Česneková pomazánka - nejlepší
Škvarkové pagáčky
Špekáčky na pivě II.
Papriková krémová polévka
Bábovka s kysanou smetanou na plech
Masová bábovka aneb sekaná trochu…
Jednoduchá francouzská kaše
Dušené vepřové maso s hlívou
Tvarohový koláč s borůvkami
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort