Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kotlety na cibuli
Bramborová pánev (omeleta)
Jahodová zmrzlina II.
Česnečka se šunkou a sýrem
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Tvarohový dort s malinami II.
Koláč švestkový s drobenkou
Mexická polévka Sopa Tarasca
Ořechoví šnečci - rychle a chutně
Kuře v parmazánu se salátem
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou