Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Makarony zapečené se sýrem a rajčaty
Pečený kapr
Pomazánka "hned pryč"
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
Plněné cukety s ementálem
Cheesecake z domácí lučiny
Rajčatový salát s balkánským sýrem
Zeleninové surimi tyčinky s rýží
Chřestová omeleta
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…