Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kávěnky
Smetanovo kokosový jablečný moučník
Muffinky borůvkové
Čokoládová bábovka s vaječným koňakem
Smažené houskové knedlíky
Bramborové těsto-recept po babičce
Boršč III.
Salát z jemných párků
Chřest smažený v trojobalu
Čočkové minestrone
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou