Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lasagne s rajčaty
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Karbanátky z filé
Smažené šunkové rolky se sýrovou…
Masové knedlíčky v rajské omáčce
Těstoviny s rajčatovou omáčkou
Chlebová polévka se žampiony (hlívou)
Naše laskonky
Španělská paella krok za krokem
Kuře v parmazánu se salátem
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou