Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lehký tvarohový koláč
Kuřecí závitky s nivou
Bábovka z jogurtu
Thajské kari
Gulášová krkovička
Zeleninové pohankové "rizoto"
Bylinková krůtí (nejen) stehna na…
Jehněčí kotlety na bylinkách
Vepřový plátek s listovým špenátem
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort