Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slovenská kapustnice
Halušky se zelím
Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Zapečený pangasius
Sejkory
Fazolová gulášovka s uzeným masem
Piškotovo-vanilková bublanina s…
Paprikovo-tvarohová pomazánka
Dušené mleté maso se žampióny
Čočkové minestrone
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou