Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí maso na zelenině
Rybí pomazánka z tuňáka
Rakouský bramborový salát
Turecký med
Špagety se sojovým masem
Bábovka jak od paňmámy
Dvoubarevný smetanový piškotový dort
Pohanka na sladko
Volské oko v chlebu
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…