Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hlávkový míchaný salát s tuňákem
Bramborové placky s mákem
Crepes suzette - palačinky po…
Ořechová bábovka - ideální na beránka
Drůbeží játra rychlá a dobrá
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Kompot z hroznového vína
Sněhové pusinky II.
Kuřecí piccata
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč