Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní vepřová játra
Hovězí maso na zelenině
Brokolicová nádivka
Vepřové koleno na černém pivě
Bramborové knedlíky se švestkami
Banánový dort s kakaovou šlehačkou
Buchty (bulky) nejen se zelím -
Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi
Vydatná česnečka z uzených žeber
Pomazánka z uzeného pstruha
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč