Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Svratecký guláš
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Rajčatový salát IV.
Okurková omáčka z hovězího masa
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Bramborové placky (nejen) se zelím
Švestkové šátečky s povidly
Pikantní špagety s kuřecím masem,…
Anglická gulášová polévka
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree