Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře na čtvrtek
Placičky z bramborové kaše
Srdíčka na smetaně
Jarní ředkvičková pochoutka
bramborový salát bavorský
Slaný velikonoční dort (Torta…
Uruguayský hovězí rib-eye steak
Rychlý salát s kozím sýrem
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou