Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené filé na špenátě
Bavorské vdolečky
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Jednoduchá domácí paštika
Jablkový koláč se zakysanou smetanou
Kuře smažené v pařížském těstíčku
Sýrovo-kuřecí špízy
Těsto na italskou pizzu
Dýně s mletým masem nejen na těstoviny
Rolovaná krkovice à la porchetta
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…