Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z mozzarelly a rajčat
Čočková polévka s uzeným masem
Šlehačková roláda III.
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Drožďová pomazánka s ovesnými vločkami
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Müsli tyčinky II.
Houbové rizoto se sýrem
Bramborovo cuketová polévka -…
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest