Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dušené hovězí plátky
Rychlá drůbeží játra, jako smažená
Karamelové řezy s piškoty
Vynikající tvarohové lívance
Bramborové placky se špenátovým…
Přírodní maso s cuketou - minutka
Kokosová žmolenka (drobenka)
Kynutá skořicová bábovka
Lehký vajíčkový salát s jogurtem
Pomazánka z uzeného pstruha
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč