Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Makový jablečník
Thajská polévka
Smetanovo-křenová nebo česneková…
DIA vánočka II.
Polévka z vaječné jíšky
Hrášková polévka - smetanová
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Adžika - zeleninová pasta
Cuketová pomazánka
Buřty na pivě
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…