Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tuňáková pomazánka light
Hovězí na houbách II.
Buchta s rosolem
Čočka s vejcem a párkem
Krůtí křídlo pečené na houbách
Přesnídávka s ovocem a cuketou
Jablečné vdolečky - kynuté, pečené
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Salát z čínského nebo pekingského…
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…