Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Koleno v alobalu na grilu
Kompotová buchta na plech
Slaný řecký koláč
Jablečný koláč (buchta)
Frýdecká kotleta v alobalu
Zapečené brambory se smetanou a…
Listové tyčinky na sladko
Zapečené müsli II.
Guláš s hráškem
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč