Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněná sekaná pečeně
Babiččin bramborový salát
Kuřecí maso v sýrové omáčce
Výborný losos
Kuskus zapečený pod grilem
Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Jednoduchá masová směs (nejen) se…
Chřestový quiche
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest