Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové řezy sypané
Párky na černém pivu
Smažené sýrové placičky
Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Frankfurtská polévka s houbami
Kokosové řezy - krémové s polevou
Belgické vafle
Rychlý mrkvový koláč s ovocem - vláčný
Buřty na pivě
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…