Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsa se žampiony II.
Sojové maso se zeleninou
Slaný koláč z listového těsta
Fantastické sušenky KOKA
Nepečené ovesné placičky s arašídovým…
Budapešťská pomazánka (nízkotučná)
Hráškovo pórkový krém
Kančí guláš - staročeský
Vajíčková pomazánka Rabat
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč