Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Babeta (buchta)
Pomerančový džem (marmeláda)
Rizoto s vepřovou konzervou
Med nebo sirup z květů divizny
Kokosový dort nebo řez
Jemné tvarohové řezy s ovocem
Jednoduchý jahodový koláč II.
Krůtí na smetaně
Pečené kuře s čočkou beluga
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč