Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vajíčková lahůdková pomazánka
Dobrá a rychlá brokolicová polévka
Kotletky na leču
Teplý bramborový salát
Pampeliškový med III.
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Hovězí na paprice
Ořechové řezy s polevou z remosky
Houbové karbanátky (nejen) s mletým…
Chřestový quiche
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest