Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sekaná pečeně plněná vejci
Ořechové řezy III.
Barvená velikonoční vejce v…
Cibulové hovězí
Teplý mungo salát s tofu a kuskusem
Celer z trouby
Houbové rizito (rýže) po našem
Mleté maso se zeleninou II.
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Chřestový quiche
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest