Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Filé po cikánsku
Dobroučká kuřecí pomazánka
Medové perníčky od babičky
Pečené kuřecí se zeleninovou rýží
Zeleninovo-ovocný salát s dresingem
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Věnečky podle Valiky
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Adžika - zeleninová pasta
Stroganoff
Sirup ze smrkových výhonků
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení