Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krémová slepičí polévka
Cuketa v sýrovém těstíčku
Olejové koláčky naší babičky
Hovězí maso na pivu
Bramborové šišky s mákem a švestkovou…
Cuketové lečo s paprikou a klobásou
Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Kynuté máslové koláčky
(nejen) Masové roládky / závitky s…
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…