Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodový patrový dort
Opečené toasty s mozzarellou
Patizony zapečené s hermelínem
Plněná sekaná pečeně II.
Tulácký guláš
Brokolicová polévka IV
Osvěžující rybízové želé
Kuřecí prsa obalované v chipsech
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Ratatouille IV.
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Rýžový nákyp s meruňkami
Zapečené brambory s masem a smetanou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem