Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Květákový nákyp se šunkou
Bramborovo vajíčková pomazánka
Arašídové máslo
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou
Pomerančová marmeláda pro domácí…
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Nadýchané americké lívance
Fazolky s vepřovou panenkou
Malinové / ostružinové knedlíky
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli