Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Babiččiny kotlety
Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka
Prdelačka z jelítka - jíšková
Salát z jemných párků
Smažený máslový celer
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Cuketová buchta ala brownies
Grilované brambory s česnekem
Krémová houbová polévka
Francouzské brambory podle časopisu F…
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou