Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Věnečky z odpalovaného těsta s krémem
Zapečené těstoviny s vepřovkou
Pečené tofu s citrónovou marinádou
Těstoviny zapečené s květákem a…
Jednoduchý ovocný koláč
Smetanové maso na paprice s bramborem…
Jednoduchá špenátová polévka se sýrem
Houskové uzenářské knedlíky
Čevapčiči po našem
Kuřecí stehna v bílém víně
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree