Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králík po cikánsku
Chleba s křupavou kůrkou
Pizza rohlíky II.
Hlíva na kořenové zelenině se smetanou
Vepřovka z papiňáku
Dunajské vlny s třešněmi
Drůbeží výpečky
Černá čočka s tuňákem
Sernik neboli tvarohový dort od Jirky…
Quiche s červenou řepou a sýrem
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem