Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr po břeclavsku
Brambory s kuřecím masem na kari a…
Listové taštičky plněné mletým masem
Plněné papriky jinak
Zeleninovo-ovocný salát s dresingem
Závin z listového těsta s červenou…
Vepřový jazyk na divoko
Hrášková polévka se šunkou
Pomazánka se sušenými rajčaty
Špagety Carbonara
Polévka z medvědího česneku s pestem
Zapečené brambory s masem a smetanou
Krtkovy muffiny
Buřty na pivě
Mandlová kuřátka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Hrášková šakšuka
Kuřecí prsa po asijsku