Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené filé na špenátě
Bábovka z vaječného likéru
Smetanové kuřecí kousky s rýží
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Mleté maso na žampionech
Čočková polévka se zeleninou
Větrníky na plech - karamelové řezy
Koka dort
Stroganoff
Sirup ze smrkových výhonků
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení