Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Linecké třené cukroví I.
Vegetariánská pánvička
Krůtí medajlonky se sýrem
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Pikantní čočka s kuřecím masem
Barevné hrnkové knedlíky
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou