Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůtí ragú s brokolicí
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Zapečený květák III.
Domácí bramborové hranolky
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Bábovka "bleskovka"
Vláčný mrkvový dort s tvarohovou…
Kmínový pšenično-žitný chléb
Kančí guláš s bramborami
Risotto se špenátem a bylinkami
Meruňkový kompot
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rybízová bábovka
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…