Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Staročeské zelníky s bramborami
Sumeček
Rychlá koprovka bez jíšky
Pečené kuřecí závitky
Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a…
Jednoduchá polévka z červené čočky…
Boloňský guláš na zítra
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou
Francouzské brambory podle časopisu F…
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort